Kursing

Kursing

På vårt undervisningslokale utenfor Harstad får du/dere all den opplæring dere måtte ønske innen 3D-printing, 3D-skanning, 3D-tegning, grafisk arbeid, teknologi, produktdesign, prototype bygging, webdesign + +

Vi kan tilby et fantastisk opphold kombinert med en rekke aktiviteter etter endt 3D-opplæring. Som blant annet en tur til Lofoten.

Ring Frode Eldevik på 416 524 57 (mail: frode@3dprint.no) for å avtale et undervisningsopplegg for deg eller din bedrift.


 

Det er også flotte muligheter for hele familien med mange ulike aktiviteter. Så alt fra stort til smått er velkommen!

Eldevik Industridesign driver også opplæring og kursing innen: Kiting,  klaterkurs i Lofoten, tandemturer i paraglider, terrengsykkel turer på fjellet, dykketurer i Lofoten, Surfetur til Lofoten/Andøya, paintball, samt turer i skog og mark!

Filmen under viser en kamerat fra Harstad som flyr tandem paraglider her i området:

Kvæfjord kommune er en naturperle på Hinnøya hvor det ikke er langt for den som vil kombinere et opphold hos oss med en tur til Lofoten og Vesterålen, som ligger bare en 1-2 timers reise herfra. Se ellers naturbilder fra området på www.joelphoto.net

 Opplæringsenteret ligger også som en inngangsport til Lofoten, og vi kan tilby alt fra dagsturer til lengre turer. Selv på vinteren er Lofoten som en perle:

Kan ikke la være å vise den fremragende videoen til Morten Rustad som for det meste er tatt opp i omgivelsene her i Nord:

Anne Semb (Frode Eldevik`s kone) vant hele Norges frivillighetspris 2010 med blant annet jobben som gjøres i Fårebygget. Eldevik Industridesign har sitt hovedkontor i Fårebygget (se www.faarebygget.no) der mye av den frivillige innsatsen foregår. Under linken Kurs-senter og “inside” ligger det flere bilder. Om du ønsker en innføring i 3D-scan/print teknologi er du velkommen til å bo gratis i Fårebygget, og kanskje du får med deg en god konsert eller utstilling 🙂

Hele prosessen var iallefall en flott markedsføring for denne fantastiske bygda vår!

 “Anne Semb (Frode Eldevik`s kone) mottar Frivillighetsprisen 2010 fra Norges statsminister og kulturminister”

000

Comments (0)

Leave a reply