Kurssenteret

Kurssenteret
June 2, 2016 FrodeE
In Opplæringssenteret
Kursing for skoler i teknologifaget. På vårt opplæringsenter gir vi kursing for alle skoler i teknologifaget. Dette er først og fremst i produktutvikling, design, konstruksjoner, 3D-teging, 3D-printing, 3d_skanning, moderne teknologi/mekanikk, nye materialer, webdesign, grafisk design, “lek og lær” for unger i realfag (realfag i praksis) + +

 

 

Normalt vil det meste av opplæring vi gir foregå ute hos kundene, men vi kan også tilby et opplæringsenter beliggende i rolige og naturskjønne omgivelser. Lokalene våre er et ombygd fjøs som er fullisolert, og der hvor vi har valgt å bevare noe av det gamle fjøset. Vi kan tilby et prototype verksted i kjelleren hvor modeller kan printes ut etter endt arbeidsdag.  Vi har koselige lokaler for foredrag/workshop og avslapping i etasjene over. Lokalet har kapasitet for 70 personer på foredrag. Mer info og bilder fra kurslokalet kan sees her: www.faarebygget.no

 

konsert

For nærmere avtale angående kursing, ta kontakt med: frode@3dprint.no (tlf: 416 524 57)

 

Opplæringsenteret ligger forøvrig ved inngangsporten til Lofoten, så det er fullt mulig å ta både dagsturer og overnattingsturer som en del av opplegget. Selv på vinteren er det vakkert i Lofoten:

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flofotenfilm%2Fvideos%2F1631684003525942%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Comments (0)

Leave a reply